Marketing Soul Kft.

Bejelentkezés

E-mail cím/ Telefonszám


Jelszó
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Még nem vagy Ügyfelünk?

Jelen adminisztráció panel kizárólag ügyfeleink részére érhető el. Látogass el a Marketing Soul weboldalára, tekintsd meg szolgáltatásainkat és tegyél próbára minket! Kattints a “Tovább” gombra. Jó böngészést kívánunk!
Tovább
2017 all rights reserved
Elfelejtetted a bejelentkezéshez szükséges jelszót? Nincs más dolgod, mint az alábbi mezőben add meg e-mail címed, amely regisztrálva van a MySoul rendszerében. Telefonos jelszó emlékeztetőre is van lehetőséged. Ebben az esetben a saját telefonszámod megadása szükséges. Kérjük, hogy a bevitelnél a következő telefonszám formátumot használd: 36301234567. Az adatok megadását követően kattints az új jelszót kérek gombra.


E-mail cím/ Telefonszám
Új jelszót kérek
Gratulálunk! Az új jelszó igénylése sikeres volt! Az új jelszó elkészítéséhez az alábbi mezőben meg kell egy megerősítő kódot, melyet a regisztrációkor megadott - - telefonszámra és a(z) e-mail címre küldtünk ki. A megerősítő kód megadását követően e-mail megküldjük a részedre az új jelszavadat, melyet a bejelentkezést követően a “Profilom” menüpontban legalul, a “Jelszómódosítás” gombra kattintva tudsz módosítani.


Megerősítő kód
Most már tényleg kérem az új jelszót